Fanspage:

Recomended

Gintama Subtitle Indonesia   Bleach Subtitle Indonesia   One Piece Subtitle Indonesia   To Love Ru BD Season 1 Subtitle Indonesia   Zero no Tsukaima BD Subtitle Indonesia   Shinmai Maou no Testament BD Subtitle Indonesia   Aki Sora BD Subtitle Indonesia   Strike the Blood OVA 1 BD Subtitle Indonesia  

The Legend Of Heroes Trails In The Sky

Posted By hawkjohn7, Pada 14 Feb 2015 - 12:52 am, 20 comments, 13800 Views

Modern society owes much to a mystical technology known as “orbal energy.” Fifty years ago, during what’s come to be known as the “Orbal Revolution,” the invention of this technology and the “orbments” developed from it led to a period of rapid human advancement, birthing innovations of all shapes and sizes — not the least of which was the airliner, or “orbalship” industry. Although the positive impact of this revolution is obvious, every coin has a flipside; for every beneficial device developed with these new materials, so too were advanced weapons and other implements of war. Thus, the land became mired with turmoil, and remains in such a state even now.

 

Minimum:
• OS: Windows XP
• Processor: Pentium III 550 MHz
• Memory: 512 MB RAM
• Graphics: 32 MB VRAM, 3D accelerator compatible w/ DirectX 9.0c
• DirectX: Version 9.0c
• Hard Drive: 2 GB available space
• Sound Card: Compatible with DirectX 9.0c

Instalation :

1. Unpack
2. Burn or mount the image
3. Install the game
4. Copy the crack
5. Enjoy

Screenshoot :






20 responses to “The Legend Of Heroes Trails In The Sky”

  1. Yuji says:

    Single Link pliizzz ..

  2. Pan says:

    Single link kumpulbagi bang 😀

  3. arya says:

    thks animesave

  4. Mr_Flexy'77 says:

    TLG BUATIN SINGLE LINK NYA YAA 😀 #がんばって ください

  5. kouki says:

    Buat Win7 bisa ga?

  6. pretpret says:

    storynya bagus ini game ..
    kalo dah tamat main lanjut ke animenya

  7. danfoss says:

    ost ending movienya bgus nih anime.

  8. ilv says:

    om request anime yg tentang in**st

  9. nightmare054 says:

    bang ini gamenya di gua doang apa setiap ke shopnya general store kena force close ya? pencerahannya dong bang

  10. gw ganteng says:

    Akhirnya disini ada game yang bisa dimainin di kompi ane…

  11. Verizza says:

    Min kalo bisa update patchnya juga :v
    kalo kagak di update sering “not responding” nya :3

  12. aryo says:

    bro, setiap ane klik item dan ke general store langsung stoped working mlu knpa nih kseringan stoped working ?? pliss solusi ane mau maen ini game, kalaw ada link yg harus diupate tolong link ama tutor fixnya…

    makasih 🙂

  13. Zowe says:

    Yang second chpternya ada blom ya yang version PC kek gini nya?.

  14. fyma says:

    INI UPDATE PATCH NYA GMN YAA??

  15. Yovinda says:

    maksud di unpack itu apa gan?

  16. Tinaloo says:

    koq part 6 cuman 20 kb sihh ?? pencerahaannya dong kak ><

  17. Tinaloo says:

    udah gitu bukan rar, html lagi.. link donggg ><

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.