Fanspage:

Recomended

Gintama Subtitle Indonesia   Bleach Subtitle Indonesia   One Piece Subtitle Indonesia   To Love Ru BD Season 1 Subtitle Indonesia   Zero no Tsukaima BD Subtitle Indonesia   Shinmai Maou no Testament BD Subtitle Indonesia   Aki Sora BD Subtitle Indonesia   Strike the Blood OVA 1 BD Subtitle Indonesia  

NEKOPARA Vol 1

Posted By hawkjohn7, Pada 18 Feb 2015 - 10:55 pm, 38 comments, 24036 Views

What’s NEKOPARA? Why, it’s a cat paradise!

Kashou Minaduki, the son of a long line of Japanese confection makers moved out to open his own shop “La Soleil” as a patisserie. But upon moving out, hidden amongst his things were two of the catgirls, Chocola and Vanilla, that the family had been raising. When he tried to send them back, they begged and pleaded until he gave in and now they’ve opened La Soleil together. With two catgirls who really, REALLY love their master trying their very best and occasionally failing — a heartful comedy opens for business!
Minimum:
• OS: Vista
• Processor: 1.8 GHz Pentium 4
• Memory: 1 GB RAM
• Graphics: 1280 x 720
• DirectX: Version 9.0
• Hard Drive: 3 GB available space





Download : Tusfiles | Zxcfiles | Solidfiles | Kumpulbagi

1. Unrar
2. Burn or mount
3. Install
4. Copy the crack content to game install dir
5. Play the game




38 responses to “NEKOPARA Vol 1”

  1. Amatsuki Mio says:

    Arigatou min Meow Meow

  2. NewBie says:

    Part 4 kok eror ya ?

  3. nightmare054 says:

    link kumpulbagi dong min

  4. Novan says:

    min request anime senran kagura Bd + specialsnya dong

  5. Leadings says:

    Arigatou min-san , Lanjutkan lagi game Moe~ nyawww :3

  6. Asura says:

    Part 4 nya Corrupt min

  7. NewBie says:

    ReUpload part 4 corrupt
    buat jaga jaga sama partl 5 paling juga corrupt lgi

  8. Vladivsky says:

    waiting for part 4

  9. RobbyNurR says:

    Sabar sabar Gua baru nongol :v bentar w upload part 4 nya 🙂
    Tuh udah saya Upload ke Kumpulbagi gan

  10. Pratama says:

    Gan Part 4 nya ditunggu. punya ane nih part 4 nya error

  11. Fikar says:

    ada eroge ternyata :3

  12. NewBie says:

    Sama cara instal kaizoku sara

  13. kato megumi says:

    mantap lah animesave

  14. gingga says:

    gan solusi untuk d3dx9_43.dll bagaimana?

  15. gingga says:

    gan solusi untuk mising d3dx9_43.dll bagaimana?

  16. SaintzCrow says:

    gan Part 04 rusak saya download di SoldierFile mohon pencerahan
    NEKOVOL1.part4.rar:The archive is either in unknow format or damaged

    kalau sudah di benerin mohon di bales ya post saya Agan Baek

    -Arigatou

  17. SaintzCrow says:

    gan Part 04 rusak saya download di SoldierFile mohon pencerahan
    NEKOVOL1.part4.rar:The archive is either in unknow format or damaged

    kalau sudah di benerin mohon di bales ya post saya Agan Baek z

    -Arigatou

  18. reychan says:

    Min udah instal trus klo mw main harus gimana lagi >.<
    baru nyoba ni :3

  19. harutora says:

    Min itu part4 yg di kumpulbagi uda bner..?
    Kmaren dwnld yg di solid error tuh..
    Mohon pencerahannya min..

  20. Tonz says:

    mantap gan.. ditunggu eroge selanjutnya hehe

  21. tonz says:

    min copy cracknya gak bisa.. khusus yg steam api 868kb… tulisannya acces file denied min? yang 2 bisa

  22. Raven says:

    Min ini yg versi 18+ atau yg All Ages? :3

  23. Wanda says:

    pas di solidfiles part 4 nya broken/corrupt :’3

  24. Orang Lewat says:

    Makasih Min,,
    Ini 3D? ato malah FPS?

  25. abdullah says:

    gan ijin sedot

  26. abdullah says:

    terima kasih eroge ijin sedot

  27. Gustyadi says:

    min, kalo udah diinstall, trus udah dicopy cracknya, pas dibuka ada tulisan steam setup : can not load plugin krkrsteam.dll
    kenapa tuh min?
    harus digimanain?

  28. Haku says:

    Min, Kenapa nekoparanya error dicapter 2 ??
    d3dx9_43.dll

  29. KusoNeko says:

    pake hard disk external bisa gk ya min? please reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.