Fanspage:

Recomended

Gintama Subtitle Indonesia   Bleach Subtitle Indonesia   One Piece Subtitle Indonesia   Zero no Tsukaima BD Subtitle Indonesia   To Love Ru BD Season 1 Subtitle Indonesia   Shinmai Maou no Testament BD Subtitle Indonesia   Aki Sora BD Subtitle Indonesia   Strike the Blood OVA 1 BD Subtitle Indonesia  

Hyperdimension Neptunia Re Birth1

Posted By hawkjohn7, Pada 13 Feb 2015 - 11:25 pm, 24 comments, 14893 Views

Gamindustri: One of many parallel universes protected by four goddesses known as CPUs. Long ago, these four CPUs engaged in a war for supremacy known as the War of the Guardians. However, this war weakened their protective hold on the world inhabited by their people, and in turn it was flooded by monsters under the influence of an individual known as Arfoire. During the War of the Guardians, one of the CPUs—Neptune—was defeated by the others and hurled down to the world’s surface from the heavens. The drop caused Neptune to lose her memories, as learned by Compa and IF, who happen upon the fallen girl. A mysterious book containing knowledge of all Gamindustri’s history suddenly speaks out to Neptune, Compa, and IF. With the assistance of this sentient book, the trio embark on an extraordinary journey across four different nations on a quest to save the entire world!

Minimum:
• OS: Windows 7 (64bit)
• Processor: Core2Duo 2.66 GHz
• Memory: 4 GB RAM
• Graphics: DirectX 10.x or OpenGL 3.3 with video card with 1GB ram and support for v4 shaders

Screenshoot :





Download :
PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
PART 8
PART 9
How To Install :

How To Install :
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the /Crack directory on the image to your game install directory.
5. Play the game.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

#Update1 Hotfix 1:
1. Unrar into your game install directory, overwriting exe and crack
2. Play the game
3. Support the software developers. If you like this game, BUY IT

Hotfix1 note: This is a hotfix released by the developers today to fix the broken DLC. Enjoy!

#Update2 Hotfix 2:
1. Unrar into your game install directory, overwriting exe and crack
2. Play the game
3. Support the software developers. If you like this game, BUY IT

Hotfix2 note: 1080p windowed support! If you have your in-game video settings set to Fullscreen Mode, the game will automatically adjust to your monitor’s resolution Issues with not being able to save should be fixed Controller recognition! The game should be able to recognize your controller input automatically now


24 responses to “Hyperdimension Neptunia Re Birth1”

  1. kereboy says:

    gak kuat pc rumah 😀

  2. nightmare054 says:

    ini dia yg gwa tunggu tunggu thx bang

  3. HarumaFT says:

    :v Thx..

    Di tunggu penjelasannya versi indonesia XD

  4. Gin says:

    yeee…. Bagus game nya. punya saya sudah Lv 25 🙂

  5. Tarask says:

    wah boleh ni bang game nya thx ya 😀

  6. M Ridho Hairullah says:

    Nih Game Yang Gua Download Tapi Ga Kelar” :v
    Thanks Gan :v

  7. Alal says:

    Gan di PC ane kok sering Not Responding? Padahal uda 2x battle lolos

  8. Lana says:

    iya not responding dah 2x di ulang teteep

  9. Pratama says:

    gan part 6 gua kok gk bisa y?

  10. Pratama says:

    gan ko layar game saya gelap y?

    • Yudho says:

      Gelap / Hitam (blank) om..?

      klo hitam berarti VGA om yang kurang/gak support..
      tapi coba cek lagi… apakah directx-nya kah.. monitor kah.. atawa yg berhubungan sama grafik pc yang om punya kah..

      setau saya begitu…

      kurang lebihnya mohon maaf.. :v

    • Yudho says:

      Gelap / Hitam (blank) om..?
      klo hitam berarti VGA om yang kurang/gak support..
      tapi coba cek lagi… apakah directx-nya kah.. monitor kah.. atawa yg berhubungan sama grafik pc yang om punya kah..
      setau saya begitu…
      kurang lebihnya mohon maaf.. :v

  11. rajaf says:

    gan windows 8 32 bit bisa g ?

  12. zulfi says:

    om ko di pc saya ga ada suaranya ya

  13. Hideyashu says:

    coba di test yg not responding pergi ke Folder gamenya terus cari NeptuniaReBirth1 terus klik kanan > properties > Compatibility > centang Run This Program in compatibility mode for terus pilih Modenya Windows xp (service pack 2) terus centang run this program as an administrator > aplly > ok
    klo masih gk work juga saran saya tanya ke mbah google XD

  14. Kuusano says:

    min
    kok kagak ada suaranya pas udah masuk tittle, kalo pas opening game nya ada
    cuman seterusnya setelah masuk ke tittle ga ada terus T_T

    Mohon pencerahanNya

  15. ??????????? says:

    Burn or mount the image tu maksudnya apa mas.. gk ngerti saya

  16. MnHunter says:

    punya saya gk bisa di buka..sialan The program can’t start because MSVCP110.dll is missing from your computer..di suruh reinstal tetep gak bsa jgk…sdh 7x re-instal.. ad tau gak penyebabnya?? :v

  17. Dewo says:

    maaf min kok gak bisa di download

  18. unmistake says:

    min part 5 sama 9 ane ga mau ke extract ?

  19. willay says:

    di arc pertama abis duel tiba” close program ? ada yang tau kenapa ?

  20. Hawari says:

    gan gimana cra ngecrack nya ?

  21. ayase says:

    Tolong ko layarnya jadi redup pas mulai,ini solusinya gimana ya?

  22. Alcor says:

    min,yg gue kok kgk mau masuk?win 8 64 bit gk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.